Sztárok

Megtámadták Gregor Bernadettet

Gregor Bernadettet aggasztja, hogy szinte naponta támadnak meg nőket és fiatal lányokat az utcán. Saját esetére emlékezett vissza.

Gregor Bernadett nem fél, de azt vallja, jobb óvatosnak lenni, bár sokáig nem volt veszélyérzete. Egészen addig tartott ez a felhőtlen állapot, amíg egyszer a Vígszínházból, az esti próbáról hazafelé tartva egy férfi meg nem támadta.
„Egy kapucnis férfi állt az erkély alatt, de mivel soha nem történt semmi rossz velem, nem volt veszélyérzetem sem, besétáltam a lépcsőházba, a férfi pedig utánam jött. Megtámadott” – meséli a színésznő. Az eset 19 évvel ezelőtt történt, és úgy emlékszik vissza, ösztönösen azon járt a támadás közben az esze, hogyan tudna a helyzetből kiszabadulni, ami szerencsére sikerült is. „El tudtam menekülni. Ösztönösen nem jött volna belőlem, hogy visszatámadjak, az agresszióra agresszióval reagáljak. Rettenetesen meg voltam ijedve” – mondja a történtekről Gregor Bernadett, aki ki tudott szabadulni a ragasztóval teli zacskót kezében szorongató férfi támadásából, a lakásából pedig azonnal hívta a rendőrséget, akik a helyszínen el is fogták a támadót.
A színésznő elmondta, nem gondolja, hogy az ő esete lenne a legborzalmasabb, ami történt, de foglalkoztatja, hogy sajnos az ilyen események már szinte mindennaposak, és el sem tudja képzelni, milyen aggodalomban élné az életét, ha a most 18 éves fia, Bence lánynak születik. Saját mindennapjaiban mindenesetre most is elővigyázatos, nem éli rettegésben az életét, de a biztonság kedvéért a mobiltelefon hívógombján tartja az ujját, ha későn kell közlekednie.

Megtámadták Gregor Bernadettet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top