Sztárok

Esküvője miatt eltűnik az Éjjel-Nappal Budapest szereplője?

Egyszer már eltűnt a sorozatból Gábor, aki akkor a barátnőjével Erdélybe költözött. Ám pár nap után visszatért a tetovált autószerelő srác, immár egyedül. Kedvese most újra feltűnt, és az előzetes szerint mindketten végleg búcsút vesznek Budapesttől és a sorozattól...

A legfrissebb előzetesben ugyanis az látható, ahogy a szerelmesek az éjszaka közepén elhajtanak autójukkal Budapestről, miközben loboncos hajú Lali könnycseppeket morzsol cimborája elvesztése miatt. Megkerestük a sorozat készítőit, hogy ezzel az újabb csavarral vajon végleg eltűnik Gábor a sorozatból? „Az összes szereplőt kedvelik a nézők. Gábor karakterének korábbi eltűnése mögött sem az állt, hogy esetleg nem volt elég népszerű, egyszerűen a történetet így alakult. Azt azonban nem árulhatom el, hogy most mi lesz sorsa, lesz-e esküvő vagy sem, maradnak-e az Éjjel-nappal Budapestben vagy sem” – fűzte hozzá titokzatosan Világi Péter, a sorozat sajtósa.

Esküvője miatt eltűnik az Éjjel-Nappal Budapest szereplője?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top