Sztárok

Elárulta súlyos titkát a Hal a tortán sztárja

Egy korty szeszt sem ihat Hujber Ferenc, aki egy agresszív gyógyszer segítségével int végleg búcsút az alkoholnak. Ha iszik, akkor a méregkapszula miatt borzalmas rosszullét gyötörheti.

Meglepő őszinteséggel mondta el a Hal a tortán adásában Hujber Ferenc, hogy húsz éve alkoholistának tartja magát, és orvoshoz fordult annak érdekében, hogy leszokjon. Jelenleg egy, a fenekébe ültetett kapszula tartja vissza attól, hogy a pohár fenekére nézzen. Ha mégsem csak vizet, hanem alkoholt inna, akkor borzalmas rosszullét fogná el. A kapszulából szivárgó kemikália ugyanis véglegesen tönkreteszi a máj egyik enzimjét, azt, amely az alkohol lebontásában vesz részt. Tehát ha valaki mégis alkoholt fogyaszt, rettenetes tüneteket produkál – írja a Bors. „Fél éve nem iszom alkoholt egyáltalán. (…) Úgy gondoltam, húsz év kemény italozás után idén véget vetek a piálásnak” – árulta el vacsoratársainak a színész, akinek már 4 éves a kisfia. Elmondása szerint április végén kell a következő kapszulát betenni a fenekébe, mert a jelenlegi már felszívódott. „Az ivás a szakmám velejárója. (…) Azt akartam, hogy biztosan ne igyak” – indokolta lépését a Hacktion sorozat korábbi sztárja.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top