Sztárok

Elgázolták Szabó Győzőt

Mentő vitte el a baleset után a színészt, akit motorozás közben egy ütköző kocsi sodort el. A kórházból saját felelősségére távozott A Nagy Duett sztárja, akinek már 8 éve is volt egy komoly balesete.

Súlyosabb sérülés nélkül megúszta a hétfő esti motoros balesetet Szabó Győző, aki Budapesten, az Üllői úton keveredett hármas karambolba. A színész, aki 25 éve a motorozás szerelmese, nem tudta kivédeni, hogy egy piroson áthajtó, szabálytalan autós miatt mentővel vigyék kórházba. Szabó Győző a hátára esett, amikor elcsapta az autós; percekig szinte levegőt sem kapott a fájdalomtól. „A bal lapockámat ütöttem meg, ahogy a hátamra estem. (…) A mentősök bordatörésre gyanakodtak, ezért a Fiumei úti Baleseti Intézetbe vittek. (…) Szerencsére nem tört el semmim” – mondta a Blikknek a kórházat saját felelősségére elhagyó színész, akinek még most is fáj a háta. A Nagy Duett sztárjának már 8 éve is volt egy motorbalesete, akkor fémet ültettek a vállába.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top