Sztárok

A csontsovány színésznő kínos ruhabakija – fotó

A legújabb Star Trek mozifilm londoni premierjén okozott kellemetlenséget Zoe Saldana számára a fekete-fehér estélyije. A színésznő többször orra akart esni a viselhetetlen ruhadarabban.

Stílusosan egy futurisztikus hatású nyári estélyiben jelent meg a Star Trek mozifilmjének premierjén az Avatar színésznője. Zoe Saldana nyilván a ruhapróbák közben nem számolt azzal a fránya széllel, ami azért valljuk be, nem szokatlan a szigetországban.

A csontsovány színésznő kínos ruhabakija

A „váratlan” természeti jelenség ezért kifogott a színésznőn, akinek többször kollégái siettek a segítségére, sőt egy idő után mindenki az ő szoknyáját próbálta kordában tartani.

A csontsovány színésznő kínos ruhabakija

A vékonyka színésznő annyira kínosan érezte magát zabolátlan estélyije miatt, hogy majdnem könnyekben tört ki, ám filmbeli partnere, Alice Eve gyorsan a vigasztalására sietett. Azért a filmben összeszedettebb alakítást nyújt, mint a vörös szőnyegen.

A csontsovány színésznő kínos ruhabakija

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top