Sztárok

Összebalhézott Szulák és Fridi

Összebalhézott Szulák Andi és Friderikusz, elvi kérdéssé alakult köztük a vita, amikor érveiket ütköztették arról, hogyan érdemes motiválni Az ének iskolája tanulóit.

Egymásnak ugrott Szulák Andi és Fridi, mert Friderikusz szerint Szulák Andi túl szigorú osztályzatot adott az egyik versenyzőnek Az ének iskolája forgatásakor, írja a Blikk. Friderikusz szerint ez nem jó megoldás, nem így kell a gyerekeket motiválni, az énekesnőnek viszont egészen más a véleménye. „A gyerekek motiválásában közvetlen tapasztalatom van, hiszen azon túl, hogy most négy kis­diákot terelgetek tanárként, anya is vagyok. Amikor a kislánynak rosszabb jegyet adtam, valójában hosszú távon jót tettem neki, és ez a következő megmérettetésnél meg is mutatkozott, mert nagyságrendekkel jobban szerepelt!” – magyarázta elképzelését Szulák, aki azt is elmondta, alapvetően nagyon is jól kijönnek Fridivel, ő pedig továbbra is saját elképzeléseihez fog hű maradni.

Összebalhézott Szulák és Fridi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top