Sztárok

Kiborult Szulák Andrea tanítványa

Koncz Zsuzsa szívhez szóló dala feltépte a kis tanítványban évek alatt felgyülemlett sebeket. Lőrincz Álmos végigzokogta az első énekórát.

Szívbemarkoló pillanatokat élt át Szulák Andrea, aki igazi tyúkanyóként terelgeti énekespalántáit Az ének iskolája című műsorban. Egyik tanítványából olyan mély sebeket sikerült felszakítania, melyek évek óta nyomasztották. Mint azt korábban mi is megírtuk, Lőrincz Álmos egy év alatt két osztályt végzett el, ami miatt rengeteg bántás érte őt osztálytársai részéről. Álmos tekintetében már a válogatók alatt látszott a mély szomorúság, ami benne lakozik, ezért a kisfiú számára igazi terápia lehet a műsor. „Nagy adag megfelelési kényszer húzódik meg benne” – kezdte Szulák Andrea, aki az érzelmekkel teli Mama, kérlek! című dalt próbálta megértetni a kisfiúval. „Te vagy a kérdező és válaszokat akarsz kapni” – magyarázta a kisfiúnak Szulák, aki hamar ráérezve a dal mondanivalójára, vigasztalhatatlanul sírva fakadt, előadásával pedig édesanyját és a közönséget is megríkatta.

Kiborult Szulák Andrea tanítványa

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top