Sztárok

A Szombat esti láz táncosainak titkos bulija – fotók

Szilveszter gazdánál jártak vendégségben a Szombat esti láz egykori táncosai. Bár a létszám nem volt teljes, a csapat így is jól mulatott, a házigazda még az extra kívánságokat is teljesítette.

Hatalmas bulit csaptak Szilveszter gazda birtokán az egykori táncosok. Néhányan ugyan távol maradtak, azonban a többiek helyettük is ettek-ittak. „Már a műsor alatt meghívott minket magához Szilveszter. Kíváncsiak voltunk, hol és hogyan él. Nagyon jól éreztük magunkat, volt birkapörkölt, pálinka, fröccs. A híres Szőlőkert presszóba is ellátogattunk, ahol nagyon kedvesen fogadtak minket a helyiek. Még a mosdóba is hozták utánunk a pálinkát. Rengeteget táncoltunk, nagyon jó buli volt” – kezdte a beszámolót Bálint Antónia, aki egy kis munkára is befogta a fiúkat. A műsorvezető ugyanis nem szívesen osztozkodott volna mással egy szobán, így a gyerekszobának fenntartott lakrészben szállásolták el Toncsit. „Mondtam Szilveszternek, hogy én csak úgy megyek, ha egyedül lehetek egy szobában, mert nem akartam egymás hegyén-hátán aludni. A kisszobában nem volt ágy, de nem szerettem volna hálózsákban aludni, úgyhogy a fiúk az ablakon keresztül húztak fel nekem egy ágyat” – osztotta meg a fergetegesre sikerült hétvége híreit az olvasókkal Toncsi.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top