Sztárok

Könyvében üzent Keresztesnek Zámbó Krisztián

Nem túl elegáns kijelentést tett nemrég megjelent könyvében Zámbó Krisztián. Szerinte egykori mentoranyja többet foglalkozott a saját gondjaival a műsor alatt, mint vele.

Könyvében üzent Keresztesnek Zámbó KrisztiánAz X-Faktor harmadik szériájának egyik legmegosztóbb személyiségét a műsor alatt rengeteg támadás és kritika érte előadásai miatt, ám Keresztes Ildikó igazi anyatigris módjára mindig védte őt. A műsor óta Krisztián talán épp ezért nem feltétlenül a hangjával, inkább nemrég megjelent önéletrajzi könyvével haknizik, amiben meglepő kijelentésre bukkantunk. „Már nem küzdött annyit velem, mint amennyit muszáj lett volna. Én nem tudom, hogy egy mentornak mi lett volna a dolga, de azt éreztem, több kellene nekem, mint a beszélgetéseink. És ha beszélgetünk, akkor is legalább rólam beszélgessünk, ne az ő gondjairól” – írta Keresztes Ildikóról Krisztián az Ide lőjetek! című könyvben.

Megkerestük az énekesnőt, aki szerint nincs nagyon mit reagálni erre a szövegre. „A mi viszonyunk teljesen jó volt. Az a három hónap gyorstalpaló tanfolyam volt, ahol az ember próbálja megismerni a másikat. Krisztián éppen olyan volt, amilyen lábbal ébredt. Én is hangulatember vagyok, de jobban tudom kezelni. Nem hiszem, hogy bántani akart, ott voltam a könyvbemutatóján is. Egyébként pedig az ő démonjaival nem tudok megküzdeni, mindenkinek magának kell” – véleményezte a nem éppen hízelgő sorokat Keresztes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top