Sztárok

Zenére szült Balogh Edina

Megszületett Som-Balogh Edina és férje, Som Krisztián első gyermeke. Az ifjú szülők először fel sem fogták, mi történik velük.

3160 grammal és 54 centivel jött a világra a Barátok közt sztárjának kisfia, Noel – írja az egyik hetilap. Az ifjú szülők már nagyon várták, hogy karjukban tarthassák első gyermeküket, Edinában elsőre mégsem tudatosult, hogy itt az idő. „Hajnalban elfolyt a magzatvizem, de eleinte magamnak se mertem bevallani. Persze azonnal szóltam a férjemnek, mégis időnek kellett eltelnie, mire felfogtuk, hogy elindult a szülés” – mesélte a Barátok közt Kingája. Edina bevallása szerint ahogy közeledtek a kórház felé, egyre nagyobb nyugalom árasztotta el. „Odakint csiripeltek a madarak, minden olyan tökéletes volt!” – árulta el a meghatott anyuka, akinek zeneszerző párja választotta ki azokat a kellemes dallamokat, amikre végül megszületett a kis Noel.

Zenére szült Balogh Edina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top