Sztárok

Britney Spears Budapesten büszkélkedett fiával

Ú trend van kibontakozóban a gyerekeiket a nyilvánosság elől eddig minden erejükkel rejtegető híres anyukák között, akik utódaikat újabban a rajongóiknak szánt kedveskedésnek szánva viszik fel a színpadra.

Beyoncé és az apró Blue Ivy-hasonmás
Talán csak a BBC nem számolt be róla, hogy Beyoncé a napokban a londoni O2 Arénában adott koncertjén nemcsak zenei tehetségét, hanem egyetlen kislányát is megmutatta a 20 ezer fős közönségnek. Az énekesnő a produkció közben egy apró vendéget hívott fel maga mellé, akiről első ránézésre mindenki azt gondolta, hogy a 15 hónapos kislánya, Blue Ivy. A fülvédelmi okokból fejhallgatót viselő apróságról azóta kiderült, hogy mégsem a szupersztár kislánya, de ettől függetlenül a 31 éves Beyoncé nagyon büszkén osztotta meg kislánya hasonmásával a színpadot.

Britney Spears Budapesten büszkélkedett fiávál


Britney Spears kisfiának budapesti bemutatkozása

Az énekesnő éppen a Budapesten adott Femme Fatale turnén döntött úgy, megismerteti rajongóit nagyobbik fiával. Britney a Til The World Ends című szám alatt maga mellé hívta a színpadra Sean Prestont, aki kezdetben kissé megszeppenten nézett szembe a nézők hadával, de a mama és a nézők lelkesedése hamar ellazította. A mikrofonba kapaszkodó kisfiú hatalmas sikert aratott a rajongók körében, majd a rövid beköszönés után lement anyukájával a színpadról.

Britney Spears Budapesten büszkélkedett fiávál

Celebgyerekekből álló csipet-csapat
Az egykori Spice Girls-tagok által egy 2008 februárjában, New Yorkban adott koncerten valóságos gyerekhad lepte el a színpadot. Ott volt Melanie Brown kislánya, a 10 hónapos Angel Iris, Geri Halliwell 19 hónapos babája, Bluebell Madonna, Emma Bunton féléves kisfia, Beau (természetesen mind cuki fülhallgatókkal felszerelkezve), valamint Victoria Beckham három fia is. Közülük a legkisebb, Cruz erejéből még egy breaktáncra is futotta.

Britney Spears Budapesten büszkélkedett fiávál


Sztárikrek a színpadon

Mariah Carey szintén híve a gyerekei – mintegy szép gesztusként – rajongókkal való megismertetésének. Az amerikai díva újévi ausztráliai koncertjén vezette be ikergyermekeit a színpadra. A tüllös kisestélyis Monroe és az öltönyös Moroccan édesapjuk, Nick Cannon kíséretében érkezett a különleges, nagyszabású bemutatkozásra, mégpedig az alkalomhoz illő angyali külsővel. Az énekesnő kislánya még kölcsönmikrofont is kapott, hogy köszönthesse mamája ausztrál rajongóit.

Britney Spears Budapesten büszkélkedett fiávál


Tehetséges família a színpadon

Lauryn Hill vitathatatlanul az egyik legjobb r’n’b énekesnő manapság, de egyúttal igen odaadó anya is. Bár a zenei karrierje nem mindig zökkenőmentes, azzal igazán nem lehet vádolni, hogy ne adna teret gyermekei tehetségének kibontakozására. Tavaly júniusi koncertjén például hat gyermeke közül ötöt is magával vitt a színpadra (Zion, Selah Louise, Joshua Omaru, Nesta és Sarah), akikkel a mikrofont megosztva énekelt.

Britney Spears Budapesten büszkélkedett fiávál

Rocco Ritchie-ben benne van a rock’n roll
Madonna fia alig 12 éves korában állhatott egy színpadra világsztár édesanyjával, mégpedig tavaly augusztusban Philadelphiában. Láthatóan nagyon élvezte a figyelmet, és kicsit sem jött zavarba attól, hogy az édesanyja 20 ezer rajongójával néz szembe. Már most látszik, hogy a világsztár mamával és filmrendező apukával megáldott tini esetében az alma nem esett messze a fájától.

Britney Spears Budapesten büszkélkedett fiávál


Szülinap a színpadon

A néhai Whitney Houston egészen különleges körülmények között invitálta fel a Nothing But Love turné során a színpadra egyetlen lányát, Bobbi Kristinát. Az ausztráliai koncert felénél segédei betoltak egy hatalmas tortát, majd az énekesnő bejelentette, hogy ez lánya 17. szülinapjának spontán ünneplése. A meglepetésről semmit sem tudó lányt az édesanyja kedvenc száma, a Who Would Imagine a King eléneklésével köszöntötte.

Britney Spears Budapesten büszkélkedett fiávál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top