Sztárok

Topis külsőt villantott a világ legszebb nője

Smink nélkül, csapzott hajjal fotózták le Gwyneth Paltrow-t. Bár a színésznőt áprilisban a világ legszebb nőjének választották, elnézve a képeket, lenne mit átgondolni a döntésen.

Nincs azzal baj, ha egy kétgyermekes anyuka smink nélkül, farmerben és pólóban intézi a napi dolgait, de a világ legszebb nőjétől elvárná az ember, hogy még így is elismerő pillantások kísérjék az útját. Az Oscar-díjas színésznő azonban kifejezetten egy lestrapált nő látszatát keltette a minap New Yorkban, aki a fésűt mintha csak hírből ismerné. Tette mindezt azok után, hogy áprilisban a People magazin szavazásán őt választották a világ legszebb nőjének, és pár napja még a New York-i Met-divatgálán ezt alá is támasztotta. Saját bevallása szerint férje is gyakran élcelődik elhanyagolt külsejével. „Otthon mindig farmert és pólót hordok, és sose sminkelem magam. Amikor viszont kicsípem magam, mindig viccesen rám csodálkozik: Úristen, te vagy Gwyneth Paltrow!” – nyilatkozta korábban a People magazinnak.

Topis külsőt villantott a világ legszebb nője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top