nlc.hu
Sztárok
Bikiniben jól fest a sokat kritizált Kim Kardashian

Bikiniben jól fest a sokat kritizált Kim Kardashian

Bikiniben kapták lencsevégre Kim Kardashiant. A képeken is jól látszik, szó sincs kövérségről, mindössze rossz divattanácsadók veszik körül.

Görögországban pihent családjával Kim Kardashian, aki számos divatbakit követett el, amióta állapotos. A lesifotósok ezért árgus szemekkel figyelik minden lépését, ám a kismama ezúttal igencsak nagy meglepetést okozott: bikinit húzott, ami kifejezetten jól állt neki. Mint minden állapotos nő, természetesen ő is felszedett pár kilót, de így is remekül néz ki, csak éppen botrányosan öltöztetik. „Egyre jobban szélesedem, de a pocakom még nem növekedett meg látványosan. Ezért igyekszem olyan ruhákat találni, amikben nem nézek ki úgy, mint egy bálna” – írta márciusban blogjában Kim, azonban az igyekezete nem járt sikerrel. Nem a kilóktól, hanem a divattanácsadóitól kellene megszabadulnia, akik a rosszul megválasztott ruhákkal a kritikusok céltáblájává teszik a valóságshow-sztárt.

Bikiniben jól fest a sokat kritizált Kim Kardashian

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top