Sztárok

Tilla kézen fogja a fogyatékos gyermekeket

Till Attila több mint egy éve a KézenFogva Alapítvány nagykövete. Nem csak az arcát adja -szívén viseli a fogyatékos emberek sorsát. "A fogyatékossággal élő embereknek is vannak hétköznapjaik, ünnepeik. Élniük kell, segítséggel, támogatással, akarattal, örömmel. Vagyis kellenek programok, barátok, mankók, megértő társak."

Tilla kézen fogja a fogyatékos gyermekeketTilla nyomon követi az Alapítvány munkáját, és ahol tud, segít. Az Alapítvány 1 %-os kisfilmjében is őt láthatjuk. És hogy mit jelent Tillának a szeretet? „Az biztos, hogy a boltban nem lehet kapni […] Szeretet az, amikor biztonságban vagy.”  

Legközelebb Tillát május 17-én, a „Fogadd el, fogadj el!” esélyegyenlőségi napon láthatjuk műsorvezetőként a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. A Fogadd el, fogadj el rendezvény keretében egy rekordra készül a Kézenfogva Alapítvány, megkísérlik felállítani a 12 órás folyamatos kerekesszékezés rekordját. Tilla maga is beszáll a rekordba, hogy ezzel is ráirányítsa a figyelmet a fogyatékos emberek helyzetére. Bárki csatlakozhat hozzá, hogy egy jó ügyet támogasson!

A rekordkísérlet mellett 10:00-18:00-ig folyamatosan játékos formában lesz lehetőség ismerkedni a különböző fogyatékossággal élő emberek világával, lesz többek között vakon ping-pingozás, szájjal-lábbal festés, akadálypálya, kerekesszékes zumba. Beszélgetéseket is lesznek, bárki felteheti a kérdéseit többek között Érdi Tamás zongoraművésznek.

A programot szervező Kézenfogva Alapítvány már 20 éve küzd azért, hogy a fogyatékos emberek méltósággal élhessék a mindennapjaikat. Most te is segítheted a munkájukat adód 1 százalékának felajánlásával.

Adószámuk: 18050495-2-43

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top