Sztárok

Így fürdeti kisfiát L. L. Junior – fotó

Túl van élete első fürdetésén L. L. Junior. Bár a procedúra majdnem zökkenőmentesen zajlott, a pörgős nyelvű rapper a jövőben inkább csak távolról figyeli az eseményeket.

L. L. Juniort nem egész négy hónap után tudta csak rávenni a párja, hogy életében először önállóan fürdesse meg a kis Lacikát. „Még soha nem fürdettem meg a gyereket, annyira törékeny, annyira féltem és óvom, hogy eddig nem volt hozzá bátorságom. Az anyukák ebben sokkal ügyesebbek, mindig csodálva nézem, hogy milyen profik az első perctől. A kedvesem viszont megkért, hogy életemben először fürdessem meg én egyedül a kisfiamat. Mit ne mondjak, nagyon béna voltam, amikor a kis testét mostam, majdnem a feje is beleért a vízbe” – mesélte Junior, aki ezután is inkább párjára bízza az esti rituálét. „Majd ha nagyobb lesz, újra megpróbálom, addig inkább csak énekelgetek neki, és már most próbálom megtanítani neki, hogy apa” – árulta el az énekes. 

Így fürdeti kisfiát L.L. Junior - fotó

 Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top