Sztárok

Tudtad? Korábban is szerepeltek RTL-es műsorokban az Éjjel-nappal Budapest szereplői

Honnan ismerős ez a lány? Én ezt a pasit láttam már valahol, de hol? Te is ezen agyaltál, amikor megnézted az Éjjel-nappal Budapest első részét? Összeszedtük, ki hol tűnt fel a képernyőn, mielőtt beköltözött volna a budai albérletbe.

Tudtad? Korábban is szerepeltek RTL-es műsorokban az Éjjel-nappal Budapest szereplőiJoe (Varga Miklós)
Miben láthattad: A gyanú árnyéka

A sorozat keményfiúja A gyanú árnyékában tűnt fel először, ahol egy aggódó nevelőapát alakított. Varga Miklóst eredetileg titokban a fia, Ricsi nevezte be az Egy perc és nyersz! című vetélkedőbe, majd miután behívták a castingra, közölték vele, hogy a játék helyett komolyabb feladatot néztek ki neki. Innen már egyenes út vezetett az Éjjel-nappal Budapest című sorozatba, ahol egyből főszereplőként mutatkozott be.

Tudtad? Korábban is szerepeltek RTL-es műsorokban az Éjjel-nappal Budapest szereplői

Anikó (Nádai Anikó)
Miben láthattad: Való Világ, BeleValó, a Királynő

A Való Világ negyedik szériájának rosszkislányaként tett szert ismertségre, de már korábban is feltűnt az RTL Klubon. Anikó 2009-ben ugyanis jelentkezett a Királynő című műsorba, ahol a legszebb huszonegy lány közé választották. A Való Világ önkéntes száműzetése után a következő széria összefoglaló műsorát, a BeleValót vezette. A gyanú árnyékában a háttérben segédkezett, többek között ő válogatta a szereplőket, így több sorozatbeli lakótársát már akkor közelebbről megismerte.

Tudtad? Korábban is szerepeltek RTL-es műsorokban az Éjjel-nappal Budapest szereplőiRegina (Polyák Rita)
Miben láthattad: Csillag születik,
A gyanú árnyéka

Gyerekszínészként kezdte, majd a színészet mellett az éneklés is fontos része lett az életének. 2007-ben feltűnt a Csillag születikben, ahol Kocsis Tibivel is duettezett. Kiesése után sem hagyott fel az énekléssel, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar vokalistája lett. Akárcsak Joe, ő is szerepelt A gyanú árnyékában, ezután választották ki az Éjjel-nappal Budapest biszexuális szereplőjének megformálására.

Tudtad? Korábban is szerepeltek RTL-es műsorokban az Éjjel-nappal Budapest szereplőiLali (Kamarás Norbi)
Miben láthattad: Való Világ

Ő változott a legtöbbet azóta, hogy testvérével feltűnt a Való Világ negyedik szériájának beszavazóján. A sorozat Lalija akkor még egészen konszolidált külsővel próbálta bedumálni magát a villába, ám Bécivel és Gigivel szemben alulmaradtak testvérével. Akkor nem jött össze neki, mostanra viszont már el sem tudjuk képzelni, hogy ne borzolná estéről estére lakótársai idegeit valamelyik eszement ötletével.

 

 

Tudtad? Korábban is szerepeltek RTL-es műsorokban az Éjjel-nappal Budapest szereplőiHanna (Szarka Sára)
Miben láthattad: A gyanú árnyékában

A táncosnak készülő Szarka Sára, akárcsak sorozatbeli apja, szintén egy véletlennek köszönheti, hogy képernyőre került. Egyik barátnője unszolására jelentkezett A gyanú árnyékába, ahova azonnal beválogatták. Egy problémás tinédzsert alakított, akárcsak az Éjjel-nappal Budapestben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top