Sztárok

Kirúgják az MTV híradósát! Élőben káromkodott!

Felháborodott nézők tettek panaszt Szebeni ellen, aki a köztévé híradójában kezdett el káromkodni.

Kirúgják az MTV híradósát! Élőben káromkodott!Szebeni István elrontotta felkonferálását, ezért kezdett káromkodni. „Tudtam, már amikor kimondtam: a tegnap, b**zd meg ma. Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kib*szott híradó, és itt ezzel kell szórakozni. Nem baj, az a lényeg, hogy az Aranyág még időben lemegy előttünk. Vagy Aranyvessző” – dühöngött a híradós a nézők füle hallatára. Az már csak csepp a tengerben, hogy valószínűleg az Aranymetszés című műsorra gondolhatott. A híradóst azonnali hatállyal felfüggesztették – írja a lap.

Az MTVA álláspontja szerint elfogadhatatlan, hogy a közmédia Híradóiban, akár adásban, akár a stúdióban, akár a kollégák közötti kommunikációban ilyen stílusú párbeszéd előforduljon. Ezért Szebeni István műsorvezetőt azonnali hatállyal felfüggesztették, és gyorsított eljárás keretében kivizsgálják az ügyet, majd annak eredményeként hozzák meg a végső döntést az illetékesek. Az azonban bizonyos, hogy Szebeni többet a közmédia képernyőjén nem szerepelhet” – nyilatkozta Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top