Sztárok

Norbi: Megzsaroltak!

A Bors információi szerint zsarolás miatt tett feljelentést Norbi, aki azt állítja, egy zeneszerző pénzt kért azért, hogy ne teregesse ki a nyilvánosság előtt jogdíjvitájukat.

Norbi zsarolást miatt tett büntetőfeljelentést a zeneszerző ellen, aki mintegy 15 millió forintot kért a fitneszgurutól azért, hogy jogdíjvitájuk ne lásson napvilágot. Ez az említett zeneszerző korábban azt állította, Norbiék 400 millió forint jogdíjjal maradtak adósok a DVD-iken lejátszott zenék után. A férfi éppen Norbi két szívműtétje között jelentkezett először, később Norbi cégének jogászához fordult pénzért, ám ő azt kérte, küldje el írásban a követeléseit. „Amikor kiderült, hogy nem kap pénzt, olyan cirkuszt csinált, hogy az ügyvédek kilátásba helyezték, hogy rendőrt hívnak. Ezután ment az újságokhoz. A nekem írt levele egyébként önmagáért beszél: azt fogalmazta meg benne, hogy ha fizetek 15 millió forintot, akkor nem fordul a nyilvánossághoz” – mondta Norbi a Borsnak.

Norbi: Megzsaroltak!
Norbi: Megzsaroltak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top