Sztárok

Gerendás luxusautóval jár

Egy ország próbált segíteni Gerendás Péteren, amikor a művész nyílt levélben vallott rossz anyagi körülményekről. Akkor azt mondta, elhagyja az országot, azonban maradt, a Bors most egy luxusautó volánjánál fotózta le.

Gerendás Péter szerda estére hirdette meg Közérzeti napló című műsorát egy hatvan fő befogadására alkalmas színházban. A programot azonban törölni kellett, mivel szinte senki sem vett rá jegyet – írja a Bors. A lap munkatársai próbálták megszólaltatni a művészt, aki nem nyilatkozott. Később egy luxusautóba szállt be, ami a lap információi szerint használtan is négymillió forintba kerül. Pedig korábban nyílt levelében azt vallotta, eladták, felélték javaikat… „Az életem során összegyűjtött javaimat eladtam, amit mind feléltünk. Zongora, ami sokat jelentett nekem, gitárok, amelyeket a spórolt pénzemből vettem…” A levél hatására tömegek mozdultak meg, hogy segítő kezet nyújtsanak a zenésznek, ő azonban válaszlevelében már azt írta, nem segítséget kért. A lap most megkérdőjelezte, valóban akkora nagy-e a baj, mint az írta a zenész… A kérdés egyelőre nyitva marad. Mondjuk mi van, ha nem is az övé az autó? Erre senki nem gondolt?!

Lebukott! Gerendás luxusautóval jár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top