Sztárok

Megmutatta vékony alakját a Jóban Rosszban nővére

Nagy levegőt vett, és újra belekezdett a fogyókúrába Adrienn. Nem először, de segített, hogy most a Jóban Rosszban producere is ösztökélte a fogyásra. A siker pedig máris látszik rajta, négy hét alatt tíz kilót adott le. Bár azt mondja, nem könnyű, harminc fölött az ember teste már nem úgy reagál a sportra, diétára, mint tíz éve.

Megint felszöktek a kilók Juhász Adriennre. Az utóbbi hónapokban már a képernyőn is látszott, hogy a korábban karcsúra fogyott színésznő életében valami nincsen rendben. Nem meglepő, hogy erre gondoltak a rajongók, hiszen sokat cikkeztek a lapok arról, hogy Adrienn mindig akkor hízott meg, ha valami történt vele – mint például amikor a jegyessége felbomlott.

A főnöke is rászólt

Megmutatta vékony alakját a Jóban Rosszban nővéreAdrienn azonban most mindenkit megnyugtat, szó sincsen magánéleti válságról. „A rendszertelen életmódnak, étkezésnek, és a mozgás hiányának »köszönhetően« szöktek fel rám a kilók – meséli a színésznő. – Leginkább az zavart, hogy az alkatom behatárolta, mit vehetek fel. Egyre kevesebb ruhám állt jól nekem, egy-egy rendezvényre nagyon nehéz volt olyan darabot választani, amiben csinosan mutatok. Ott álltam a szekrény előtt, és tényleg nem volt egy göncöm, amit felvegyek. Négyet magamra kaptam, majd le, mire az ötödikkel úgy ahogy elégedett lettem!”

Adriennt egyre jobban zavarta az alkata, észrevette az embereken, hogy „úgy” tekintenek rá, viszontlátta magát a képernyőn is, végül kénytelen-kelletlen elfogadta, hogy újra fogyóznia kell! „Folyamatosan foglalkoztatott, és nemcsak a súlyom zavart, hanem az is, hogy megint az alkatom, a túlsúly került az életem középpontjába. Egy laza hangulatú estén a sorozat producerével, Nagy Tamással is szóba került a dolog. Elmondtam, hogy szeretnék fogyni, de érzem, hogy ehhez segítségre lenne szükségem. Azt mondta, bizony, szükségem lenne rá, ez ügyben már akart is velem beszélni, és határozottan kérte, gondolkodjak el a megoldáson. Nem sokkal később felhívott, hogy talált nekem megoldást.”

Rengeteget sportol

Adrienn egy új alakvarázsló étrendnek és a sok mozgásnak köszönhetően végre elkezdett fogyni. „A személyi edzőmmel hetente kétszer edzem. Heti egy aerobikórára is eljárok, emellett pedig másfél órát futok Mindennek muszáj beleférni a hetei programomba! Négy hét alatt tíz kilótól megszabadultam, és még ugyanennyit szeretnék leadni. Már két ruhaméretet sikerült fogynom – mondja büszkén a Jóban Rosszban sztárja. – Mindenki örül neki és szembetűnőnek tartja a változást. Dicsérnek, biztatnak, erőt adnak, hogy kitartsak a célom mellett. Már nemcsak magamnak, hanem nekik is szeretnék bizonyítani.”

 
Megmutatta vékony alakját a Jóban Rosszban nővére
 
Megmutatta vékony alakját a Jóban Rosszban nővére

 

Megígérem magamnak…

Mindezt elmesélni azért jóval könnyebb volt, mint véghezvinni, Adrienn ugyanis azt mondja, harminc fölött fogyózni nem leányálom. „Jóval több energia és kitartás kell hozzá, hiszen harminc felett már sokkal nehezebben megy, mint huszonévesen. Mozgás nélkül biztosan nem tudnék fogyni, már nem elegendő csupán az étrenden változtatni. Lelkileg azonban egyáltalán nem visel meg a dolog, nagyon jól érzem magam – mondja lelkesen, és még lelkesebben ígéri, hogy ezentúl jobban vigyáz a súlyára. – Ügyelni fogok arra, hogy megtartsam a jelenlegi életformámat, rendszeresen mozogjak, és figyelni fogok az étrendemre is. Nem mondhatom, hogy soha nem hízok vissza, de természetesen nem szeretnék.”

 Milyen fogyasztó gyógynövények vannak? Segít a Válaszkereső »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top