Sztárok

Bálint Toncsi százmilliós botrányba keveredett

Igazgatói szinten állt Bálint Toncsi abban az MLM cégben, amely mára bebukott. Ő azt állítja, ő is csak áldozat volt, mások azonban tőle követelik pénzüket.

Bálint Toncsi igazgatóként működött annál a multicégnél, amelyről kiderült, hogy nem volt hivatalos PSZÁF-engedélye befektetési szolgáltatás elvégzésére. A cég nemcsak egészségmegőrző kapszulákat és kozmetikai termékeket árusított, hanem kötvényeket is kibocsátott. A Bors információi szerint a cég ellen már csődeljárás folyik, így a károsultak most az igazgatói szinten lévő Toncsinál kopogtatnak pénzükért. „Én is áldozat vagyok. Ez egy MLM cég, sok ilyen működik Magyarországon. Megkerestek, hogy lépjek be, vásároljam meg a termékeiket, és ha tudom, ajánljam a többi embernek” – nyilatkozta Toncsi, aki rögtön a legmagasabb csomagra ruházott be, százezreket befektetve. „Egy éve nem vagyok kapcsolatban a céggel, és fogalmam sincs, mi lesz a pénzemmel” – mondta Antónia.

Bálint Toncsi százmilliós botrányba keveredett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top