Sztárok

Hazavárja feleségét a rehabról Michael Douglas

A napokban tér haza az idegszanatóriumból Catherine Zeta-Jones, ahova bipoláris zavarai miatt vonult be. A színésznőt férje és két gyermeke várja otthon.

Nagyon várja haza feleségét Michael Douglas, aki nemrég Cannes-ban járt, hogy népszerűsítse legújabb filmjét. „Catherine szerdán tér haza. Nagyon jó munkát végzett, keményen dolgozott, hogy rendbe jöjjön. Elmondhatatlanul büszke vagyok rá” – nyilatkozta a People magazinnak a legendás színész, aki maga is megküzdött egy súlyos betegséggel. Néhány éve rákot diagnosztizáltak nála, többek között ez az időszak is hatással volt Zeta-Jones gyenge idegeire. Ráadásul a betegség után a házasságuk is válságba került. Bár sikerült rendezni a kapcsolatot, a színésznő nem tudta kezelni a felgyülemlett stresszt. Áprilisban ezért önként vonult szanatóriumba, miután napról napra romlott az állapota. A színésznő egyébként már két évvel ezelőtt is kezelésre szorult mániás depressziója miatt.

Hazavárja feleségét Michael Douglas


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top