Sztárok

Hajléktalanon segített Bódi Sylvi

Bódi Sylvi rákapott a jótékonykodásra. A szigethalmi gyereknapon végzett karitatív munkája után egy hajléktalanon is segített.

Bódi Sylvi felcsapott jó tündérnek. A meztelen naptárdíva, ha éppen nem valamelyik egzotikus szigeten lovagolja meg a legvadabb hullámokat, akkor piros robogóján ülve, száguldó angyalként segít a rászorulókon. Ezúttal egy hajléktalanon segített, aki a piros lámpánál állva szólította meg a nagylelkű modellt, mondván, ellopták az ágyneműjét, így ha van otthon egy felesleges, szívesen fogadná. Sylvinek több sem kellett, tűzpiros kétkerekűjén azonnal hazaszáguldott, és egy nem akármilyen meglepetéssel tért vissza: saját ágyneműjét ajándékozta a hajléktalannak, amit azonnal közzé is tett közösségi oldalán, és akárcsak a legnagyobb meseírók, még tanulsággal is szolgált a történet végére.

Hajléktalannal osztja meg párnáját Bódi Sylvi


„Napi jó cselekedet: segítettem egy hajléktalanon. Megszólított, amíg vártam a piros lámpánál és megkért, hogy ha van felesleges ágyneműm, akkor gondoljak már rá, mert az övét (nem az övét, az ágyneműjét! LOL) ellopták!!!!! Megsajnáltam szegényt, és ugyan nem volt felesleges ágyneműm, de hazamentem a tartalék ágyneműmért, visszamentem és odaadtam neki. Nem hitt a szemének. Segítséget kért és álmában sem gondolta, hogy az ilyen hamar fog érkezni.
Tanulság: Tudom, hogy sokan úgy vagyunk vele, hogy inkább kerülünk mindenfajta érintkezést a társadalom ezen rétegével… Arról nem is beszélve, hogy ha megszólít egy hajléktalan, egyből általánosítunk, és azt gondoljuk »persze, csak lóvét akar piára«… Nem tudjuk, hogy pontosan mi az ő múltja, mi az ő története, és miért is tart most ott, ahol, de ennek ellenére azt mondom, hogy adjuk meg neki azt a tiszteletet (mielőtt elutasítanánk), hogy meghallgatjuk, hogy mit is szeretne mondani. Mert lehet, hogy szerencsétlen nem pénzt szeretne kérni, hogy eligya, hanem csak egy párnát, amin álomra hajthatja a fejét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top