Sztárok

Cáfolja a pletykákat Pikali Gerda

A Bors szerint tévés és színházi berkekben hetek óta suttognak, az 50 éves színész és Pikali Gerda állítólagos kapcsolatáról. A színésznő ügyvédje cáfolta a cikk állításait. Részletek.

A Détár–Rékasi házaspárról mostanáig többször lehetett hallani, hogy válságba került a kapcsolatuk. „Tartom magam ahhoz, ami a közleményünkben szerepel, nem kívánok nyilatkozni” – reagált Rékasi. Pikali Gerda sem szerette volna kommentálni a pletykákat.  A Bors szerint ez az állítólagos kapcsolat lehet a Détár-Rékasi szakítás oka. Ám Pikali Gerda ügyvédjén keresztül cáfolta ezt. “Nem felelnek meg a valóságnak azok a hírek (nyilatkozatok), melyek arról szólnak, hogy ügyfelem miatt szakított Rékasi Károly és Détár Enikő. Illetve ügyfelem, miatt “zátonyra futott ” nevezettek házassága. Az ügyfelem a József Attila Színházban a munkakapcsolaton kívül – semmilyen más viszonyban nem áll Rékasi Károllyal.” – hallhattuk az ügyvédi levelet a Fókuszban.

Ő Rékasi Károly titkos szerelme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top