Sztárok

Szerkesztői vélemény

Détár Enikő és Rékasi Károly közleményben tudatta: szakítanak 29 év házasság után. Amikor egy ismert házaspár kiad egy ilyen közleményt a sajtó részére, azt minden újság megírja. Ezen lehet háborogni, de nem érdemes, így működik a média. Ezt követte a második hír, hogy ki lehet a harmadik fél Rékasi Károly életében. Pikali Gerda az ügyvédjén keresztül cáfolta a pletykákat. Hogy hol az igazság, azt én nem tudom.

A „firkászok” azért kapnak a fórumon, mert megírják az eseményeket, pedig egy nem bántó, a szakítást bejelentő hír és egy, a harmadikról szóló cáfolatot tartalmazó cikk sem fájhat annyira, mint az, amikor névtelenség mögé bújó emberek, anélkül hogy ismernék az adott embereket: „nőcsábász”, „ideggyenge”, „mániás depressziós”, „hisztis”…  jelzővel dobálóznak.

A Nők Lapja Café sztárok rovata mindaddig nem közöl a témában újabb cikket, amíg Détár Enikő, Rékasi Károly vagy Pikali Gerda – bárhogyan is kapcsolódik ehhez a történethez – úgy nem dönt, hogy  beszélni szeretne.

Balázs Enikő szerkesztő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top