Sztárok

Klausmann Viktor életet mentett

A Mátrában forgatott a STORY4 stábja, ám az egyik műsorvezetőnek megsérült a bokája. A mentésére a Kékes-Kutató Mentő Alapítványtól Klausmann Viktor, a műsor korábbi sztárvendége sietett.

Klausmann Viktor életet mentett„Nagyon sűrű két napon voltunk túl. Gyakorlatilag bejártuk a Mátra teljes déli és északi oldalát is. Valószínűnek tartom, hogy a fáradtság is közrejátszott akkor, amikor az egyik erdei túránk során rosszul léptem. Egy belenyilalló fájdalmat éreztem a bokámban, és jeleztem a stábnak, hogy innen két lábbal nem fogok tudni azonnal tovább menni. Amikor Viktorék megérkeztek, azt hittem hirtelen, hogy egy »kandi kamerában« vagyok, nem tudtam ugyanis, hogy ők »civilben« ezzel foglalkoznak. El kell ismerni, hogy nagyon profik, szinte azonnal érkezett a segítség. Jó tudni, hogy ilyen van a Mátrában” – mondta Kosztyu Marianna műsorvezető.

Hallottam róla, hogy a Túrakommandó stábja a Mátrában forgat, de nem gondoltam volna, hogy majd épp hozzájuk fognak riasztani. Nekünk a hasonló rutinfeladat, hiszen nemegyszer hívnak ki minket túrázókhoz, síelőkhöz. Örülök, hogy ez esetben nem történt komoly baj – nyilatkozta Klausmann Viktor, mint a Kékes-Kutató Mentő Alapítvány vezetője.

Minden szombaton 12:30-kor Túrakommandó a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top