Sztárok

Meglepő fordulat Bálint Antónia gyermekelhelyezési perében

Véget ért a Földesi-Szabó László által indított gyermekelhelyezési per, melyet most ő maga zárt le. Lilien jogerősen Bálint Antóniánál maradhat, és ez ellen senki nem fellebbezett. "A hír igaz! Boldogan élünk tovább, mint ahogyan eddig is" - nyilatkozta a Borsnak Antónia.

A jelenleg jogerős büntetését töltő Földesi-Szabó személyesen jelent meg a tárgyalóteremben. Azzal magyarázta döntését, ami miatt jelen lehetett a tárgyaláson, hogy le szeretné zárni az ügyet, és mindezt gyermeke édesanyjának szemébe szerette volna elmondani.

“Az elmúlt évek arról szóltak, hogy harcoltam a gyermekemért, amikor pedig végre a gyámügy által megszabott időpontban elhozhattam, jött az üzenet, hogy “10 perc múlva kezdődik a láthatás, még egy ilyen, és ugrik a többi”. Belefáradtam a küzdelembe, így ma kértem a bíróságot, hogy zárjuk le az ügyet, és a jog által biztosított feltételekkel szülessen közös megegyezés. Ez megtörtént.
Mivel a pszichológus szakértő megállapította, hogy ezek a viták a múltban a kislányomra negatívan hatottak, többet nem vagyok hajlandó kitenni őt ennek. Ha és amennyiben ezeken az időpontokon az édesanyja a jövőben továbbra is akadályokat gördít a találkozások elé, megvárom amíg 5-10 év múlva a kislányom már önállóan jöhet hozzám. Felelős szülőként úgy gondolom, így a legjobb a gyermekemnek” – nyilatkozta a Borsnak Földesi.

Meglepő fordulat Bálin Antónia gyermekelhelyezési perében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top