Sztárok

Másodszor is apa lett Semir a Cobra 11-ből

A Cobra 11 sztárja, Erdogan Atalay partnerei viszonylag sűrűn cserélődnek. Szerencsére a színész magánélete nem ennyire mozgalmas, mert akkor már régen hátat fordított volna a munkájának is.

11 év után vált el gyermeke anyjától

Másodszor is apa lett Semir a Cobra 11-ből„Talán ha nem lenne olyan kiegyensúlyozott a magánéletem, mint amilyen, akkor sok más kollégámhoz hasonlóan én is kiléptem volna már a sorozatból” – nyilatkozta a 46 éves német színész. Atalay saját bevallása szerint szereti az állandóságot, és igazán a változások viselik meg. A színész kollégái szerint a négy évvel ezelőtti időszak volt számára a mélypont, akkor ért ugyanis véget a tizenegy éves kapcsolata, és bejelentette, hogy elválik a kislánya anyjától.

Újra apuka lett

Nem sokáig volt azonban egyedül, 2011 szeptemberében már barátnőjeként mutatta be Katja Ohnecket, és tavaly júniusban megszületett a pár kisfia is. „Minden este én altatom el Marist, azt szereti, amikor táncolok vele. Michael Jackson és Amy Winehouse dalaira alszik el a leggyorsabban – büszkélkedett a színész, aki a Bunte magazin kérdésére azt is elmondta, miért nem vette el a kisfia anyját. – Katjával szeretjük egymást, de az esküvőről még nincsen konkrét elképzelésem. Annak idején sem volt. Imádok családban élni, de ehhez nekem nincs szükségem papírra.”
A sztárral ellentétben a barátnője nagyon is szeretne már végre oltár elé állni. Az ismerősök szerint csakis Atalayon múlik az esküvő, aki folyton talál valamilyen kifogást, miért ne kezdjék el tervezni a nagy napot.

Tudtad?
Amikor 18 évvel ezelőtt elvállalta Semir Gerkhan szerepét, a barátai mind le akarták beszélni Erdogan Atalayt a munkáról. Most ugyanezek az emberek munkát kérnek a sztártól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top