Sztárok

Exkluzív! Budapestre hívtuk bulizni a Másnaposok farkasfalkáját – videó

Londonban találkoztunk Bradley Cooperrel, Ed Helmsszel és Zach Galifianakisszal, ahol megtudtuk, hogy mindannyian nagyon hasonlítanak Beyoncéra, sőt azt is, milyen az, amikor Zach belesül egy poénjába. Exkluzív videointerjú!
A Másnaposok 3. része május 30-ától látható a magyar mozikban.

Megszeppenve ültem a londoni Claridge’s Hotel újságírói „várójában”, mivel a nemzetközi mezőny tagjai végig arról beszélgettek körülöttem, hogy a farkasfalka tagjainak rossz kedve van. Zach alig beszél, Bradley Cooper pedig majdnem elalszik az interjúk közben. Ehhez képest az előttem bent lévő újságíró már fülig érő mosollyal jött ki a Másnaposok 3. főszereplőitől, és amikor beléptem az asszisztens hölgy bemutatásával („This is Csaba from Hungary”), három kedves fickóval foghattam kezet, akik jókedvűen elpoénkodtak egymással és velem, és még a Jennifer Aniston-hasonmásverseny (amit a srácok a Saturday Night Live című amerikai szórakoztató tévéműsorhoz készítettek) is szóba kerülhetett, ahol mindhárman indultak pár héttel ezelőtt. Már nem forgott a kamera, amikor a végén Ed megkérdezte, hogy az Underground ugye egy magyar film, és sajnos azt kellett neki mondanom, hogy nem, de attól még kiegyeztünk abban, hogy egy remek darab. Nézzetek vissza holnap is, Másnaposok-rajongók, mert kedden exkluzív videointerjút láthattok a trilógia további szereplőivel, és végre kiderül, miért van magyar neve Justin Barthának!

És a végére a szenzációs Jennifer Aniston-hasonmásverseny eredményhirdetése:

 
Vágás és feliratozás: Köge
Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top