Sztárok

Világsztárral bulizott Gombos Edina

Forró hangulatot varázsol otthonába Gombos Edina a Hal a tortán csütörtöki adásában. A siker érdekében még egy világsztárt is bevetett.

 

Fotók a Hal a tortán forgatásáról! – Galéria

Különleges ételekkel, kubai ritmusokkal és táncosokkal igyekszik vendégei kedvében járni Gombos Edina. A műsorvezetőnek nem lesz könnyű dolga, hisz Demcsák Zsuzsa és Kaszás Géza mellett két profi séffel, Buday Péterrel és Kovács Lázárral kell felvennie a versenyt. „Minden este más jellegű volt ételeiben és hangulatában is. A fiúknál ugyebár minden profi módon zajlott, de a többiek is kitettek magukért. Nem akartam felvenni velük a versenyt, ez az egész nem arról szól, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat. Szerencsére hamar összerázódott a csapat, működött a kémia” – kezdte az Aktív műsorvezetője, aki természetesen férje szülőhazájának, Kubának a legfinomabb fogásait varázsolta a vacsoraasztalra. „Yuccát, vizesbabot, havannai paradicsomos oldalast és zöld banánt készítettem. Hála az égnek, senki sem ismerte a kubai konyhát, úgyhogy igazi újdonságként hatott minden étel. Capoeirásokkal vártam a vendégeket, a vacsora végén pedig a latin zenei élet egyik világsztárja, Elza Valle izzította még tüzesebbre a hangulatot” – mesélte Edina.

Hal a tortán, a SuperTV2-n.

Világsztárral bulizott Gombos Edina

 

Kövess minket a Twitteren is! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top