Sztárok

Száguldozott Bálint Toncsi

A STORY4 csatornán futó Túrakommandó című műsor stábja ezúttal a nyugat-balatoni térségben kalandozott. Túrájukból pedig nem hiányozhatott Hévíz, Keszthely, a biciklizés, wakeboardozás és a hajózás sem. Útitársnak pedig Bálint Antóniát hívták, egy kis balatoni pihenésre.

„Kimondottan jól jött ez most nekem. Amikor a csapat felhívott, hogy a Balatonnál kalandoznak és nincs-e kedvem egy jó kis halászlére csatlakozni, szinte azonnal igent mondtam. Annak csak külön örülök, hogy arra is volt lehetőségünk, hogy egy kicsit hajókázzunk, pontosabban e-boatozzunk a Keszthelyi-öbölben. Fantasztikus érzés, amikor az ember egy ilyen kis hajónak a kapitánya lehet, igazán könnyű irányítani, és tényleg segít kikapcsolni legalább egy kis időre. Erre most igazán nagy szükségem volt, hiszen a nemsokára megjelenő könyvem utolsó simításait végezzük, és tényleg nem könnyű felállnom az íróasztal mögül. Kimondottan jól jött ez a kis feltöltődés, így most újult erőkkel kezdek neki a hétköznapoknak, hiszen program mindig van bőven…” – mesélte Bálint Antónia.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top