Sztárok

Szexbotrányba keverték Liptait

Egy válogatott kajakossal hozta hírbe a műsorvezetőt a szexmániás úszónő. A könyv szerzője, Szepesi Nikolett akár perekre is számíthat.

Hírbe hozta Liptai Claudiát a szexmániás úszónő. Szepesi Nikolett könyvében ugyanis szó esik „egy műsorvezető” és egy válogatott kajakos afférjáról, akik egy kereskedelmi tévé szervezte valóságshow-n „jöttek össze”. Az úszónő ugyan nem ír nevet, ám a helyszín körülírása és a szereplők jellemzése alapján egyértelműen beazonosítható, hogy Liptai Claudia, A Nagy Duett háziasszonya és Kucsera Gábor állítólagos viszonyáról van szó, akik A sztárok a fejükre estek című realityben forgattak együtt – írja a Bors. Mint a bulvárlap – ügyvédi véleményekre hivatkozva megjegyzi –, ha a közvélemény számára egyértelműen beazonosíthatók a könyvben szereplők, akkor az úszónőnek és a kiadónak a magánszféra jogának sérelme miatt komoly perekre kell számítania. Liptai Claudia menedzsere is reagált a botránykönyvben leírtakra. „Megszámlálhatatlan olyan férfi van kis hazánkban, aki állítja, hogy »megvolt neki« Liptai Claudia. (…) Amióta léteznek nőideálok, azóta nekik ez a sorsuk” – jelentette ki Kende-Hoffherr Krisztina.

Szexbotrányba keverték Liptait

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top