Sztárok

Nem tétlenkedik a várandós Szekeres Nóra

A harmadik gyermekét váró boldog kismama, Szekeres Nóra egészen Siófokig utazott, hogy hódolhasson szenvedélyének, a lakberendezésnek. Közben azt is elárulta: kisfia azt kérte tőle, hogy legyen közös szobája a hamarosan érkező tesójával.

Nóra családjával együtt éppen most költözik új lakásba, mivel gyermekei nem annyira kedvelték a nyüzsgő belvárosi életet, mint ő. Így lakberendezésben és költözködésben mondhatni már igazi profinak számít, ezért is örült, amikor felkérték, hogy segítsen barátai álmai nyaralójának berendezésében Siófokon. „A Balaton gyakorlatilag körbeöleli ezt a területet, és ez olyan panorámát nyújt, amilyet nem minden nap lát az ember” – ecsetelte Nóra, aki azt is elárulta, hogy számára mi a legfontosabb egy lakás berendezésekor.

Nem tétlenkedik a várandós Szekeres Nóra

Imádom a nagy tereket, és az egyik legegyszerűbb trükk, hogy tükröket használunk ennek az érzetnek a kialakításához. Ha ilyen adottságú a lakásunk, érdemes úgy elhelyezni ezeket, hogy visszatükröződhessen a panoráma. Így végül olyan, mintha egy egyedi kép került volna a falunkra. Emellett fontosnak tartom a textilek használatát, a fehér színre esküszöm, amely a tisztaságot, a frissességet jelenti számomra, és árnyékolásra is kiváló. Kiegészítőként pedig mániám a babzsák és a függőágy, amelyek egyrészt lazaságot sugallnak, másrészt a gyerekek is imádják. Otthon egyébként most nem alakítunk ki külön gyermekszobát, tízéves Milu fiam ugyanis egy szobába szeretne kerülni a kistesójával. Én csak mosolygok ezen, nem tudja még, mi vár rá…” – mosolygott Nóra.

Nem tétlenkedik a várandós Szekeres Nóra

Részletek és további fotó a legfrissebb Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top