Sztárok

Így jótékonykodnak civilben az Éjjel-nappal Budapest szereplői

A jó ügy érdekében, ha csak egy napra is, de félreteszik a problémákat az Éjjel-nappal Budapest szereplői. Joe, Rita és Hanna daganatos gyerekekért futnak.

Rita átesett a súlyos betegségen

Személyes érintettség miatt is vállalta a Ritát alakító Bartha Tímea, hogy részt vesz Közép-Kelet-Európa leghosszabb futóversenyén, az UltraBalatonon. Az RTL új híressége hatévesen megküzdött a leukémiával, így számára nem is volt kérdés, hogy ha a 212 kilométert nem is, de 6 kilométert lefut. A Mosoly Alapítvány felkérésére pedig nemcsak ő, de a Joe-t és Hannát alakító szereplők is boldogan mondtak igent. „Egy jó ügy mellé mindig szívesen állok. Nem beszélve arról, hogy gyerekkorom óta szenvedélyem a sport, több küzdősportot is évekig űztem” – kezdte a férfi.

Beteg gyerekekért futnak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

A jó ügy még Joe-t és Hannát is közelebb hozta egymáshoz

Bár szerepe szerint Hanna még mindig nem bocsájtott meg apjának, ez kicsit sem befolyásolja a szerepen kívüli életüket. „A sorozatbeli apám nagyon sportos, úgyhogy követem a példáját. Néha együtt edzünk, ő nagyon jól fut, ezzel motivál engem is” – mesélte Hanna megformálója.

Beteg gyerekekért futnak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top