Sztárok

Verekedett Kállay-Saunders András

Ökölharcba keveredett az egykori megasztáros a Hajógyári-sziget szórakozóhelyeihez vezető hídon. Állítja, barátnőjét, Tolvai Renit védte; a rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz.

Egy férfi arccsonttörést szenvedett, társa könnyebben sérült meg, amikor Kállay-Saunders András és társai megverték őket – írja a Bors. A bulvárlap úgy értesült, hogy a megasztáros és társai május 19-én hajnalban, a Hajógyári-sziget egyik hídján szólalkoztak össze két férfival, a szópárbaj pedig verekedésig fajult. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz, a Megasztár egyelőre nem házasodó szerelmespárját még nem hallgatták ki a rendőrök. Az énekes állítja, csak a barátját és a barátnőjét, a korábban pluszkilókkal küzdő Tolvai Renit védte a támadóktól. „Renivel és a barátaimmal voltunk diszkóban. Egy társaság tagjai fogdosták Renit, rájuk kellett szólnom. Később kidobták őket, mert verekedésbe keveredtek” – eleveníti fel a történteket Kállay-Saunders. Mint mondja, már éppen a taxit várta Renivel, amikor egy színes bőrű barátja odaszaladt hozzá, hogy megverték, ő pedig nem hagyhatta, hogy bántsák a barátját. „Nem hiszem, hogy olyan ütést vittem volna be, ami ilyen sérülést okoz. (…) Sajnálom, hogy baja történt” – mondta A Dal egykori versenyzője.

Verekedett Kállay-Saunders András

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top