Sztárok

Ma talán férjhez megy Jennifer Aniston

Nem kapkodta el a színésznő és a vőlegénye a házuk felújítását, annyi biztos, de most hétvégén végre beköltöznek új otthonukban. A vendégek pedig nem tudhatják, hogy lakásavatóra vagy esküvőre hivatalosak.

Másfél évvel ezelőtt vásárolta meg Jennifer Aniston és Justin Theroux a közös Los Angeles-i házukat, amelynek átalakítása mostanra fejeződött be. Azok szerint, akik már látták, valóságos műremek lett. „Ezen a hétvégén beköltözhetnek – mesélte az E! News internetes oldalnak a pár egyik ismerőse – Mindketten alig várják már, hiszen hiába élnek együtt már másfél éve, most érzik igazán, hogy összeköltöznek, hiszen ez a ház mindkettőjüké.”

Ma talán férjhez megy Jennifer Aniston

Az ismerősök alig várják a lakásavatót, mivel a színésznő korábban megígérte: amint beköltöznek, hatalmas partival ünneplik majd meg Justinnal a közös otthonukat. A vendégek azonban most sem tudják, vajon lakásavatóra vagy esküvőre készüljenek. Theroux tavaly augusztusban a saját születésnapján kérte meg Aniston kezét, és akkor azt mondták, nem halogatják sokáig az esküvőt. „Jelenleg a munka és a házunk felújítása sok energiát vesz el, de amint lehet, belevágunk az esküvő szervezésébe” – mondta a színész.

Ma talán férjhez megy Jennifer Aniston

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top