nlc.hu
Sztárok
Ő Katie Holmes új pasija – fotó

Ő Katie Holmes új pasija – fotó

Mindenkinek megvannak a gyengéi, Katie Holmes esetében ezek a kollégái. Ezúttal ismét egy színésszel kezdett, remélhetőleg nagyobb szerencséje lesz vele, mint Tom Cruise-zal volt.

Bár alig egy éve még Katie Holmes vissza akart vonulni a filmezéstől, és csak a színházi karrierjére akart koncentrálni, de milyen jó, hogy meggondolta magát! A mostani filmje, a Mania Days forgatásán ugyanis megismerte álmai férfiját – már ha hinni lehet a pletykáknak.

A 34 éves színésznő ezúttal is egy kollégájába habarodott bele, aki a filmbeli partnerét alakítja. Luke Kirby állítólag éppen olyan visszahúzódó és csendes, mint Holmes, hasonló az érdeklődési körük, és a forgatás szüneteiben sokszor félrevonulnak.

„Olyankor beszélgetnek és nevetgélnek, mint két kamasz. Katie zavarban van, ez látszik rajta, régen volt, amikor egy ilyen kiegyensúlyozott férfival volt együtt” – mesélte a Daily Mailnek az egyik stábtag.

A 34 éves színész állítólag apróbb ajándékokkal is meglepte Holmest, de az alakuló kapcsolatról egyikük sem szeretne még beszélni.

Ő Katie Holmes új pasija - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top