Sztárok

Exkluzív interjú – Élete fájdalmát táncolta ki magából az Attraction táncosa

Legmélyebb fájdalmát osztotta meg a Britain's Got Talent című tehetségkutató közönségével Szűcs Zoltán, az Attraction árnyékszínház vezető táncosa. Vele beszélgettünk a szombati győzelmük után.

Élete legfájdalmasabb pillanatát táncolta ki magából csapatával Szűcs Zoli az angol tehetségkutató hétvégi középdöntőjében. Mint azt korábban megírtuk, a magyar táncosokat egészen a döntőig repítette megható produkciójuk, ami ezúttal a csapat vezetőjének személyes történetét mutatta be. A tehetségkutató célegyenesébe jutott árnyékszínház tagjai újult erővel készülnek a következő megmérettetésre, ezért most nem nagyon nyilatkoznak senkinek. A Nők Lapja Caféval kivételt tettek. „Két évvel ezelőtt vesztettem el az anyukámat, a kezeim között halt meg. A mai napig nem tudtam feldolgozni. A feleségem és a gyerekeim, akik az új életet jelentették számomra, ők segítettek túl ezen a nehéz időszakon. Már az édesapám sem él” – mesélte nekünk telefonon Szűcs Zoli, aki minden édesanyának ajánlotta legutóbbi produkciójukat.

Exkluzív interjú - Élete fájdalmát táncolta ki magából az Attraction táncosa

A Hip-Hop Boyz egykori énekesére terápiaként hatott a tragédiát feldolgozó táncelőadás megalkotása. „Rengeteget sírtam, miközben magát a történetet kitaláltam, és a próbafolyamatok alatt is. De sokat segített, úgy érzem egy szinttel továbbléptem a gyászban. Szerintem az anya-fiú kapcsolat a legcsodálatosabb az életben. Bármennyire is azt mondtam, hogy az édesanyámnak dedikáltam ezt a produkciót, a világ összes anyukájának szólt. Ők a legcsodálatosabb emberek a világon” – tette hozzá Zoli, és elárulta, nemcsak a zsűritagok, de ők maguk is meghatódtak a produkció után.

Exkluzív interjú - Élete fájdalmát táncolta ki magából az Attraction táncosa


„Nagyon jó érzés volt, amikor azt láttuk, hogy a közönség és a négy zsűritag is állva tapsol. Megható volt, hogy még Simon Cowell szemébe is könnycseppet csaltunk. Az pedig, hogy közönségszavazattal jutottunk a döntőbe, még nagyobb dolog, mintha a zsűri szavazott volna tovább minket”
– árulta el lelkesedéssel a hangjában a csapat vezetője, akiknek innen is rengeteg erőt és kitartást kívánunk, hogy sikerüljön valóra váltaniuk az álmaikat.

Exkluzív interjú - Élete fájdalmát táncolta ki magából az Attraction táncosa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top