Sztárok

Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya

Paris Jacksont a család birtokáról szerdán hajnali 2 óra után mentővel szállították kórházba. Az első hírek még túladagolásról szóltak, ám azóta késről és búcsúlevélről is hallani.

A TMZ értesülései szerint a Jackson-házhoz hajnali 1 óra 27 perckor riasztották a mentőket. Az első hírek még gyógyszer-túladagolásról szóltak, ám pár órával később a család egyik barátja már úgy nyilatkozott az internetes oldalnak, hogy Paris búcsúlevelet is hagyott, és húsvágó késsel próbálta felvágni ereit. Emellett nagyobb adag Motrin nevű tablettát is vett be. A lányt 72 óráig tartják bent a pszichiátrián.

A 15 éves Paris Jackson édesanyja, Debbie Rowe a sajtónak megerősítette, hogy lánya egy Los Angeles-i kórházba került, de azt kérte, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket. „Szenvedett az édesapja elvesztése miatt” – nyilatkozta a nagymama ügyvédje a New York Daily News lapnak.

Egy internetes oldal szerint Paris zaklatott volt, mert nem engedték el kedden egy Marilyn Manson-koncertre. Az öngyilkossági kísérlete előtt a néhai popkirály lánya egy Beatles-idézetet posztolt a Twitter-oldalára: „Yesterday, all my troubles seem so far away, now it looks as though they’re here to stay.”

Michael Jackson ötvenévesen, 2009-ben halt meg szívrohamban, melyet a Propofol nevű gyógyszer túladagolása okozott.

Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top