Sztárok

Hányózacskókra írt Havas Henrik

Önéletrajzi könyvvel rukkolt elő a műsorvezető, aki mostanában már verseket ír. Havas Henrik egy többórás repülőúton kapott kedvet a rímfaragáshoz.

Molnár Anna és Kelemen Anna önéletrajzi regénye után Havas Henrik ezúttal saját életét vetette papírra. Ugyan nem volt kedve magáról írni, de unalmasnak találta annak a műnek a tervezetét, amit készítettek róla – írja a Bors. „Diktafonba mondtam az életem, de ebből egy olyan kézirat született, ami nekem nem tetszett. (…) Inkább kézbe vettem én a dolgokat, amiből végül ez a roppant izgalmas írás megszületett” – árulta el a műsorvezető az Én vagyok című könyve hátteréről. Havas – aki 150 milliót bukhat ingatlanbefektetésével – újabban költőként bontogatja szárnyát. Egy hosszú repülőúton kezdte el a rímfaragást: mivel unatkozott, a hányózacskókat körmölte tele versekkel, amelyek a könyvkiadója tetszését is elnyerték.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top