Sztárok

Élő adásban jelentette be válását Putyin

Az orosz elnök egy balettelőadást nézett, és a szünetben egy tévéstáb forgatott vele, ekkor árulta el: házasságának vége.

Élő adásban jelentette be válását PutyinA 60 éves orosz elnök, Putyin, és 55 éves neje, Ludmilla 29 év házasság után döntöttek a válás mellett – írja a Daily Mail. Bár csütörtökön este a Kremlben az Esmeralda című balettelőadást még együtt nézték meg, a szünetben velük forgató tévéstáb megkérdezte: igaz-e a hír, hogy tönkrement a házasságuk. A riporter kérdésére mindketten megerősítették, hogy a válás mellett döntöttek.

„Én nem szeretem a nyilvánosságot. A hosszú repülések is túlságosan megterhelőek számomra. Gyakorlatilag már alig találkoztunk egymással… Továbbra is nagyon szoros kapcsolatban állunk, és köszönöm neki, hogy támogat engem” –
mondta a politikus felesége, aki szerint kettejük válása igen civilizált módon zajlik. Putyin hozzátette, hogy mindketten nagyon szeretik a gyermekeiket. „Rettentően büszkék vagyunk a lányainkra, akik Oroszországban végezték iskoláikat, és itt is élnek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top