Sztárok

Gáspár Laci: “Sikerült, elestem, padlón vagyok”

Hosszú hónapok után először szólalt meg az énekes, aki rosszakaróinak is üzent.

„Fogyasztottam, megbántam”

Sokáig senkinek sem nyilatkozott, most az Aktív kamerái előtt beszélt az elmúlt hónapok hányattatásairól. Állítása szerint egy lejárató kampány áldozata lett. „Az egészből annyi igaz, hogy behívtak tanúnak, megkérdezték, hogy igaz-e, hogy te ettől az embertől vettél ezt. Igen, mondtam, fogyasztottam, megbántam. Vállalom a felelősséget, elmegyek a terelésre. De pont emiatt, ezen felindulva valakik úgy gondolták, na, most itt van, most akkor rámehetünk” – kezdte feldúltan Gáspár Laci.

Gáspár Laci: „Sikerült, elestem, padlón vagyok

Laci szerint le akarják járatni

Bizonyos emberek ugyanis több újsághoz eljuttatták azt a rendőri jelentésnek álcázott levelet, miszerint Laci nemcsak fogyasztott, de kereskedett is tiltott szerekkel. A dokumentum akkor lett gyanús, amikor észrevették, hogy se dátum, se aláírás nem szerepel rajta, ráadásul az ország több pontjáról küldték szét a médiumoknak a hivatalos dokumentumnak álcázott levelet. A Megasztárban feltűnt énekes nem adja fel a harcot és perel.

A karrierje is rámehet

Ott voltam egy jó műsorban, a Nagy Duettben, sikerem volt, és pont akkor történt ez az egész, amikor jöhettem volna vissza, amikor megint slágerem lett. Az egyik legjátszottabb dal lett. Nagy veszteség ez nekem. Nem tudom, hogy ki áll e mögött, ki az, aki ennyire ártani akar nekem, de annyit szeretnék üzenni, hogy sikerült, elestem, padlón vagyok, jól csináltátok. De ne felejtsétek el, hogy én Istenben bízom, lehet, hogy elestem, de fel fogok álli. Meg abban is bízom, hogy Isten mindenkinek megfizet a cselekedetei szerint” – nyilatkozta Laci. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top