Sztárok

Ostromolják a nők a Barátok közt Bartha Krisztiánját

Ostromolják a nők a Barátok közt Bartha Krisztiánját, és elvben akár még esélyük is lehet, mert a színész jelenleg egyedülálló.

Ostrom alá vették a nők Seprenyi Lászlót, a Barátok köztben Bartha Krisztiánt alakító fiatal színészt, írja a Blikk. „Nyitott vagyok mindenre, de bevallom, amikor egy-egy hölgy felteszi az utcán a kérdést, hogy hol is tudna találkozni velem, arra egyelőre nem tudok választ adni. Fél éve nincsen barátnőm, amióta ideköltöztem, a színház és a stúdió között rohangálok” – mondta el Seprenyi, aki egyelőre még próbálja feldolgozni az életében történt nagy változást. Budapestre ugyanis csak tavaly ősszel költözött Szolnokról, és hamarosan országos ismertségre tett szert a sorozaton keresztül, így még szoknia kell az új helyzeteket. A színész egyébként azt is elmondta, sok mindenben hasonlít az általa megformált karakterre, például hasonlóan nagy állatbarátok.

Ostromolják a nők a Barátok közt Bartha Krisztiánját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top