Sztárok

Bódi Sylvi új barátja hajléktalan

Egy hajléktalan férfit vett szárnyai alá a modell, amit nem is rejt véka alá.

Néhány nappal ezelőtt ismerkedett össze Gáborral Bódi Sylvi, amikor a hajléktalan férfi segítséget kért tőle. Sylvi azóta rendszeresen támogatja új ismerősét, s erről a tényről közösségi oldalán is tájékoztatja rajongóit.

Bódi Sylvi új barátja hajléktalan

Ezúttal bioebéddel lepte meg a szerencsétlenül járt férfit. „Kivételes pillanatok egyike, hogy én húsfélét posztolok az oldalamra. Ez Gabi ebédje. Gabi a hajléktalan haverom, akinek az ágyneműmet is adtam. Ma is összefutottam vele és megkérdeztem, hogy mire van szüksége. Mondta, hogy éhes. Délelőtt ellátogattam a biopiacra, és visszafelé megálltam neki is venni egy kis kaját. Nem hiszem, hogy értékelné azokat az ételeket, amiket én fogyasztok, így inkább »egyszerűbbre« vettem a formát. Kenyér, sajtos kifli, párizsi, csípős kolbász, valami szalámifajta, meg még egy felvágott, 2-féle sajt, paprika és mellé desszertnek kapott egy túró rudit, meg 1 hideg sört. Látnotok kellett volna azt az örömöt az arcán, amikor befordultam az utcába, ahol állni szokott és meglátta a robogómat” – írta a naptárdíva, aki így próbálja buzdítani rajongóit, hogy segítsenek a rászorulókon, bár vannak, akikben visszatetszést kelt a jótékonykodás nagy nyilvánosság előtti fitogtatása.

Bódi Sylvi új barátja hajléktalan

 Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top