Sztárok

Drasztikus váltásra készül ByeAlex

A rajongók már most kiakadtak az énekes tervén. Az eurovíziós sztár ugyanis változtatni akar a védjegyének számító külsején, mert megunta.

Szakálla és fekete keretes szemüvege is tehet arról, hogy ByeAlex arca gyorsan ismertté vált – írja a Bors. Mint az Eurovízión 10. helyezést elért énekes egy tévéműsorban elmondta, a védjegyének számító hipszter stílusú külseje fokozatosan alakult ki: előbb a szemüvegbe szeretett bele, majd úgy döntött, szakállt növeszt. „Régebben mindig mániám volt, hogy változtatgatom a külsőmet, mert hamar beleuntam a tükörképembe. (…) Most azon gondolkodom, hogy le kellene vágni a szakállamat” – vallotta be az énekes, akinek a bejelentése megosztja a rajongóit. Sokuk szerint ugyanis ByeAlex sapkástul, szemüvegestül, szakállastul az, aki – még Tóth Gabi is utánozta őt. A többség azt tanácsolja, hogy gondolja át a tervét, hiszen így elveszíti a megszeretett karakterét, ám olyanok is akadnak, akik szerint jó, hogy végre felfedi „igazi” arcát.

Drasztikus váltásra készül ByeAlex

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top