Sztárok

Kiborították a támadások az RTL Klub sztárját

Rajongói számon kérték, amiért homokzsákpakolás helyett sétálgatott a Duna-parton.

Egy ártatlan esti sétán készült fotón háborodtak fel az énekes rajongói, mondván, fényképezkedés helyett inkább segíteni ment volna az árvíz elleni munkálatokban. Tomira nem jellemző, hogy foglalkozna a rosszindulatú megjegyzésekkel, most mégis úgy érezte, meg kell védenie magát közösségi oldalán.

Kiakadt Vastag Tamás

„Csak a félreértések elkerülése végett a tegnapi sétálós fotóm alá láttam, hogy néhányan azt írták, hogy nem sétálgatni, hanem a dolgozni kéne a gáton. Először is kérem, engedje meg mindenki, hogy az időmet úgy osszam be, ahogy én szeretném. Önkéntes munkát vállalni azt jelenti, hogy akinek ereje és ideje engedi és szeretne, az önként vállalja, hogy segít. Másodszor, ebbe nem akartam belemenni, bár sem időm, sem energiám nem engedte volna meg, de 3 napja én ott voltam a Dagály Strandon, és este 8-tól éjfélig a munka után 4 órán keresztül rendesen lapátoltam a homokot zsákokba és hordtam a zsákokat. Azért, mert nem ezzel haknizom az újságokban és a TV-ben, attól még ott voltam” – véleményezte a negatív hozzászólásokat a fiatal énekes, aki nemrégiben szakított barátnőjével.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top