Sztárok

Szexvideóval zsarolja volt férje Jennifer Lopezt

Dollármilliókat követel a férfi cserébe azért, hogy ne dobja piacra a házasságuk alatt készített házi szexvideót.

Pamela Anderson, Paris Hilton és Kim Kardashian után Jennifer Lopez is egy életre megtanulja, ne készítsen otthon házi szexvideót. Első férje, Ojani Noa ugyanis még mindig nem tett le arról, hogy nyilvánosságra hozza, mekkora lepedőakrobata J.Lo. A férfi, aki 1997-ben vette feleségül a mostanra háromszorosan elvált énekesnőt, több millió dollárt követel a házasságuk egy éve alatt készített pikáns felvételekért.

Szexvideóval zsarolja volt férje Jennifer Lopezt

Ojani Noa és J.Lo 2011 óta háborúzik egymással a videó jogaiért, miután a nem éppen lovagias ex árulni kezdte a 20 perces szexvideó másolatait. Az énekesnő ekkor beadott egy kérelmet, hogy tiltsák be az árusítását, az egykori házasok azonban azóta sem jutottak dűlőre a bíróságon, hogy a felvétel kinek is a birtokába tartoznak. Noa és társa most 3,75 millió dollárt követel a pórul járt Lopeztől cserébe a videóért. „Ojani és én nem fogadtuk el az ajánlatukat. Amit Jennifer Lopez ügyvédje felajánlott nekünk, az nevetséges. 3,75 millió dollárt követelünk” – jelentette ki Noa társa, Ed Meyer az E!Newsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top