Sztárok

Albert herceg szemet vetett Ónodi Eszterre

Albert herceg díjazta Ónodi Eszter szépségét, a színésznő szerint pedig a herceg nagyon kedves és szimpatikus.

Ónodi Eszter hatalmas sikert aratott a monte-carlói tévés fesztiválon: a legjobb színésznőnek járó Arany Nimfa-díjat vehette át az Aglaja című filmben nyújtott alakításáért. A film egyébként mindhárom jelölésében díjazott lett, így a magyar siker meghatározó volt a rangos díjátadón.
„Ahogy vártam a soromra, dobogott a szívem, és kiment a vér a kezemből, annyira izgultam” – mesélte Ónodi Eszter a Borsnak az eseményről. A díjátadón olyan illusztris vendégek is jelen voltak, mint Albert herceg, aki állítólag díjazta a magyar színésznő szépségét, bár sok időt nem sikerült együtt tölteniük. „Albert herceg rendkívül kedves, szimpatikus férfi, de – ahogyan a királyi családok tagjai általában – ő is komoly biztonsági védelem alatt mozog” – mondta Ónodi Eszter, aki most, hogy visszaérkezett Magyarországra, elsősorban egy kis pihenésre és egy kiadós alvásra vágyik.

Albbert herceg szemet vetett Ónodi Eszterre

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top