Sztárok

Milliós ruhában készül Indonéziába Sarka Kata

A Miss World elnöke hívta meg vacsorájára Sarka Katát, aki milliós ruhában tervezi a megjelenést.

Sarka Kata lett a Miss World Hungary és a Miss Universe Hungary ügyvezető igazgatója, így ő kapta kézhez azt a meghívót is, melyet a Miss World elnöke küldött a tulajdonosoknak. A meghívó egy exkluzív vacsorára szól Indonéziába, amit Sarka Kata nagy megtiszteltetésnek érez, írja a Bors.
„A részt vevő országok szépségversenyének tulajdonosai ülnek össze ezen az eligazításon, ahol megbeszéljük, mit képvisel ez a verseny, és minek hogyan kell zajlania” – mondta el a Hajdú Péter felesége, aki még nem tudja, férje el tudja-e kísérni a forgatások és tennivalók között őt a szeptemberi útra, nyelvtudását viszont már most intenzíven frissíti az angol beszélgetéshez.
Öltözékét sem szeretné a véletlenre bízni. „Be szeretném tartani az üzleti etikett szabályait, ezért térdig érő, zárt ruhám lesz, Swarovski-kristályokkal díszítve” – mondta ruhakölteményéről, ami állítólag körülbelül egymillió forintot ér majd.

Milliós ruhában készül Indonéziába Sarka Kata

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top