Sztárok

Ők a TV2 új álompárja! – fotó

Tatár Csilla új párra lelt, Kasza Tibi oldalán domborít.

Senki ne ijedjen meg, nem férjét, Gönczi Gábort cserélte Kasza Tibire a Mokka műsorvezetője, mindössze arról van szó, hogy idén az énekes oldalán vezeti majd a Szépségkirálynő című műsort Tatár Csilla. A nemrégiben divattervezőként is debütáló tévésnek így Tilla helyett a szakmában teljesen zöldfülűnek számító Kasza Tibiből kell majd műsorvezetőt faragnia a szépségkirálynő-választás döntőjére, június 22-ére.

Ők a TV2 új álompárja! - fotó


„Tadaaaam! Engedjétek meg, hogy bemutassam az új műsorvezető társamat!:)) Idén Kasza Tibivel vezetem a szépségkirálynő-választás döntőjét!” –
tette közzé közösségi oldalán a hírt Tatár. A mostanában boldog párkapcsolatban élő egykori Crystal-énekes ugyan már korábban is részt vett a műsor háttérstábjában, hiszen ő fotózta a lányokat, most a kamera másik oldalán is bizonyítania kell majd. Az énekes köztudottan nagy rajongója a gyengébbik nemnek, bízunk benne, hogy élő adásban sem jön majd zavarba ennyi gyönyörű nő között.

 
Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top